Bilete de avion din Chisinau către Dubai

Capitan.md va găsi cea mai bună ofertă pentru dvs. și vă va tine la curent cu toate promoțiile, astfel încât să puteți economisi la maxim în călătoriile dvs.

Nu aveti timp de căutări? Contactează-ne!

+373 (22) 895 895

KIV
DXB
1 pers , econom
Adulți
Peste 12 ani
1
Copii
De la 2 până la 12 ani
0
Bebeluși
Până la 2 ani, fără loc
0
Suport personal 24/7
Oferim un manager personal pentru întrebări urgente privind biletele de avion. Nu este nevoie să stați pe linie - acum aveți propria persoană.
Smart Connection
Un serviciu exclusiv Capitan.md prin care poti gasi bilete de avion foarte ieftine datorita modului in care conectam zboruri de la companii aeriene diferite, chiar si concurente
Check-in
Pentru a reduce costurile și pentru a ne menține tarifele la un nivel scăzut, oferim opțiunea de a efectua check-in online gratuit.

Cum găsiți zboruri ieftine?

Este posibil să călătoriți în toată lumea fără să vă afecteze bugetul.

Cum să călătoriți la preț redus? Iată câteva moduri prin care puteți găsi zboruri ieftine.

Ținând cont de oferta extinsă a diferitelor companii aeriene, biletele ieftine de avion către aproape orice loc din lume sunt mai la îndemână ca niciodată. Cum să cumpărați bilete de avion la preț atractiv? Regula este simplă – cu cât rezervați mai devreme un bilet de avion, cu atât mai bun este prețul. Această regulă se aplică în special pentru companiile low-cost, însă companiile de linie cresc de obicei prețurile cu aproximativ două săptămâni înainte de ziua plecării. Totuși, merită să verificați și ofertele de zbor last-minute sau first-minute, aceasta fiind o opțiune potrivită pentru călătoriile cu date flexibile de zbor. De asemenea, merită să verificați și prețurile biletelor disponibile cu trei zile înainte și după datele selectate, deoarece diferențele pot fi semnificative.

Majoritatea operatorilor setează prețuri mai crescute pentru zborurile efectuate seara, dimineața sau în week-end. Astfel, cel mai avantajos este să zburați în timpul săptămânii, de preferat dimineața devreme sau chiar înaintea prânzului. În plus, companiile aeriene cresc prețurile biletelor de avion pentru zborurile programate în timpul și înaintea sărbătorilor. Dacă doriți să călătoriți în această perioadă, cel mai indicat este să vă rezervați zborul cât de curând posibil. Veți găsi oferte avantajoase căutând bilete de avion în timpul săptămânii, de preferat dimineața, deoarece majoritatea călătorilor își cumpără biletele de avion în week-end sau seara. Pentru că liniile aeriene țin cont de aceste tendințe, rezervarea unor bilete de avion în aceste interval poate să fie mai costisitoare.

Verificarea constantă a ofertelor companiilor aeriene necesită mult timp, însă este una dintre metodele care vă pot ajuta să călătoriți la un preț redus. Unele companii oferă promoții de zbor în mod regulat, în timp ce altele preferă să își surprindă călătorii. O idee utilă pentru a simplifica procesul este să vă abonați la newsletter-ele companiilor aeriene. Astfel, toate informațiile care include promoții de zbor, zboruri la preț redus către un oraș anume sau oferte last-minute vor ajunge direct în inbox-ul dumneavoastră. Mai puteți rezerva bilete ieftine de avion și înscriindu-vă în programul de loialitate al unei companii aeriene. Această soluție este potrivită în special pentru cei care călătoresc cu o singură companie. O altă modalitate de a călători ieftin cu avionul este să urmăriți canalele de social media ale companiilor aeriene și să participați în concursurile organizate de acestea.

Cum găsiți zboruri ieftine?

Pentru a verifica biletele de avion disponibile pentru datele selectate pe Capitan.md, trebuie să introduceți câteva date de bază.

Utilizatorul trebuie să aleagă dacă este interesat de oferte low-cost, un singur zbor sau și zbor de întoarcere, sau dacă este interesat de o călătorie cu mai multe opriri. Merită să știți că ultima sugestie este una dintre cele mai eficiente metode să cumpărați bilete ieftine de avion. Apoi, trebuie să introduceți orașele de plecare și destinație, cât și data sau datele de călătorie. Alegeți numărul de pasageri și vârsta (bebeluși, copii, adolescenți și adulți), apoi rezervați clasa de călătorie (economic, economic premium business, clasa întâi).

După ce comunicați aceste date și selectați „căutare”, motorul de căutare de bilete de avion caută în mod automat ofertele valabile și le afișează numai pe cele care îndeplinesc criteriile dumneavoastră. Puteți vedea numele companiei aeriene, timpul de plecare și de întoarcere, timpul de călătorie, aeroporturile de plecare și aterizare, prețul de persoană și informații despre eventualele transferuri. De asemenea, puteți verifica și condițiile rezervării.

Când lista de rezultate este foarte lungă, o puteți filtra. În motorul de căutare Capitan.md, puteți găsi filtrele care limitează numărul de rezultate după numărul de transferuri, ora plecării, companii aeriene sau aeroporturi. De asemenea, puteți selecta meniul „Cele mai bune prețuri”, unde veți găsi cele mai avantajoase oferte sau „Cele mai ieftine zboruri +/- 3 zile” – această ofertă se pliază cel mai bine pentru cei cu date flexibile de călătorie. Motorul de căutare afișează rezultatele în cazul în care sunt oferte mai bune pentru zboruri mai ieftine în zilele adiacente. După ce ați selectat oferta dorită, rezervați biletul de avion.

Newsletter
Știri, reduceri, vânzări, concursuri și un pic de artă